Aankomst Irkutsk & Listvianka deel 1
14 sep. 2012
🇷🇺
vanuit Rusland
Zo weer even wifi gescoord en nu kunnen we weer wat typen. Gisterochtend na 4 dgn trein eindelijk aangekomen in Irkutsk. Trein is aardig goed bevallen, we kregen 1 x per dag lekker kopje soep en warm
eten en voor de rest konden we ons eten kopen bij lokale vrouwtjes (broodjes met zuurkool,pannenkoeken met hutenkase enz. Je kon t niet zo gek bedenken of ze verkochten t wel. Slapen ging ook
redelijk goed (niet zo lekker als ons eigen bed,maar dat had ik ook niet verwacht. Gisterenochtend kwamen we om 06.30 aan in Irkutsk en stond onze taxichauffeur ons op te wachten,die bracht ons naar
het busstation om met een klein busje naar Listvianka gebracht te worden. We hadden op papier in het Russisch staan waar we eruit moesten en onze taxichauffeur had t nog even verteld aan chauffeur
van t busje. Eenmaal aangekomen in Listvianka hadden we onze homestay snel gevonden,alleen waren we ws iets aan de vroege kant want ze was nog kamers aan het schoonmaken. Maar we hebben een mooie
kamer gekregen en uitleg gekregen over badkamer en ontbijt en toen Listvianka zelf ingegaan. Dit is deel 1 van het verhaal, want we gaan even lunchen in het dorpje en typ straks deel 2 wel als ik In
de homestay weer wifi heb Tot later!
14 sep. 2012, 08:10
Heel veel plezier jullie. Ik kijk alweer uit naar jullie verslagen en foto's !!
Groetjes.
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}