Laatste dag voor vertrek
Hallo thuisblijvers,
We zijn er klaar voor (tas gepakt, huis schoongemaakt, geld gehaald). Morgen om 09.00 uur richting Schiphol en dan om 13.10 vertrekken richting het grote avontuur. Het weer is momenteel wat fris in Rusland, maar we gaan de goede kant op richting 30 graden. Niks mis mee. We zullen proberen wat zon jullie kant op te sturen. We gaan zoveel mogelijk proberen de reisverslagen bij de te houden, maar zijn afhankelijk van de internetcapaciteiten. Dus heb even geduld met ons, wanneer er niet elke dag een verslag op staat. Alvast bedankt en hopelijk kunnen jullie genieten van onze reisverhalen en van het mooie weer het komende weekend.
tot snel. Groetjes Karen en Martin
Hoi Karin en Martin.
Eindelijk is het dan zover. Jullie hebben er zo lang naar uitgekeken.
Alles.goed geregeld! Nu wordt het genieten.
Vanuit Luttenberg wens ik jullie ook namens Tiny een fantastische reis en laat ons vooral.meegenieten.
4 okt. (pardon) 2 oktober sta ik.op schiphol te wachten.
Groetjes en nogmaals.genieten.en gezond terug
Pa.
Fijne vakantie,tot begin oktober
Hoi Karin en Martin,
Fijne vakantie, genieten maar...ben benieuwd naar jullie verhalen.
Groetjes van Snezana
Hoi Karin en Martin!
Geniet weer van de mooie reis die komen gaat!
We volgen jullie verslagen!
Groeten, Namaste en ??????????? ???? :-)
Paul
"Pakka"" bedoel ik!
Vandaag is het dan eindelijk zover! Karin...adem in adem uit...;-) ! Laat het allemaal over je heen komen en geniet vooral van al het moois dat jullie gaan meemaken samen!
Beste Karen en Martin,
Allereerst wensen wij jullie een hele goede reis en heel veel plezier, geniet er van en laat ons als het mogelijk is weten hoe het met jullie gaat.
Ik hoop dat het weer jullie goed gezind zal zijn.
Tot horens, let vooral goed op jullie zelf en doe geen gekke dingen,
Hartelijke groetjes,
Hans